Вівторок, 21 січня, 2020 |

УЖИВАНІ ВАНТАЖІВКИ DAF – ЯК ЗАОЩАДИТИ НА ПАЛЬНОМУ


Завантажити

Купівля автомобіля DAF з пробігом дозволяє знизити витрати на паливо на 15% - і це ще не все. Перші вживані ефективні вантажні автомобілі нового покоління DAF тепер доступні у дилерів DAF і в чотирьох центрах DAF Used Trucks із заводською гарантією, новітнім бортовим обладнанням і пробігом не більше 400000 км. Також можна орендувати практично новий автомобіль за дуже вигідним тарифом.

“Досвід засвідчив, що покупці вантажівок з лінійки 2017 року раніше їздили на вантажівках Євро-5”, – говорить Марті ван ден Дунген, директор з продажу вантажних автомобілів DAF. “Вони можуть легко досягти економії палива до 15%. Це навіть якщо не говорити про пільги з дорожніх зборів Maut, пов’язані з експлуатацією вантажівки Євро 6, і особливі винятки для певних міст, промислових зон і портів”. 

Більш ефективний, комфортний і тихий 

Кожен водій автомобіля першого покоління Euro 6 може заощадити до 7% палива згідно з результатами випробувань, проведених журналістами по всій Європі. "І не варто забувати про інтервали обслуговування 200000 км, додаткової вантажопідйомності до 250 кг і неперевершеному комфорті нового покоління вантажівок, - розповідає Ван ден Дунга. - Водії безсумнівно оцінять виключно тиху роботу цих автомобілів, практично невідчутне перемикання передач і присутність в стандартній комплектації фантастичною нової системи кондиціонування повітря. А ще приголомшливе зручність в роботі з функціями круїз-контролю і EcoRoll! "

Витрата пального нижча на 15% 

“Інвестиції в парк уживаних автомобілів DAF Євро 6 варті кожного євроцента”,-вважає Карлос Ліст, власник Maquisaba Logistics в Санта-Комба, Іспанія. “Вони неймовірно надійні, і ми досягаємо економії в наших щоденних операціях до 15% на витратах палива порівняно з вантажними автомобілями Євро 5. Частково завдяки більшому корисному навантаженню і тривалішим інтервалам обслуговування, новітнє покоління вантажних автомобілів Euro 6 покращило ефективність мого автопарку. І це ще не все: мої водії вражені чудовим комфортом і ходовими якостями. Вони справді люблять свої нові вантажівки”. 

DAF First Choice Trucks 

Кожна уживана вантажівка з новітнього покоління Євро 6 отримує знак DAF First Choice Truck у дилера.
“Вантажівки DAF First Choice” здаються абсолютно новими, проходять 200-бальну перевірку і перебувають у прекрасному технічному стані. Вантажівки віком до чотирьох років надходять із повною 12-місячною заводською гарантією, яка також поширюється на всі заводські опції.

Знайди найближчого дилера DAF