Вівторок, 5 лютого, 2019 |

2018 - РЕКОРДНИЙ РІК ДЛЯ DAF


Завантажити

У 2018 році компанія DAF Trucks побила всі рекорди. Завдяки безпрецедентно високою часткою ринку, що склала 16,6%, компанія DAF стала другим за величиною брендом в сегменті автомобілів великої вантажопідйомності (понад 16 тонн) в Європі. Крім того, компанія DAF є лідером європейського ринку в сегменті тягачів з часткою ринку 19,8%.

У 2018 році обсяги продажів автомобілів вантажопідйомністю понад 16 тонн на європейському ринку склали майже 319 000 одиниць, тоді як в 2017 році ця цифра становила 306 000 одиниць. "Протягом усього минулого року економічна ситуація в Європі залишалася сприятливою. Це призвело до високого попиту на транспортні послуги і, відповідно, на вантажні автомобілі", - розповідає Гаррі Уолтерс, президент DAF Trucks. 

Лідер ринку в семи європейських країнах

Як і в попередні роки, в 2018 році компанія DAF залишалася лідером ринку в сегменті великовантажних автомобілів в Нідерландах (32,0%), Великобританії (26,5%), Польщі (23,2%) та Угорщині (32,6%). Голландський виробник вантажівок, також, зайняв лідируючі позиції в Бельгії (22,1%), Болгарії (19,9%) і Чехії (19,5%). У Німеччині, яка є найбільшим європейським ринком вантажних автомобілів, компанія DAF знову стала найбільшим імпортним брендом, частина ринку якого склала 12,3%.

Стабільна частина на ринку в сегменті автомобілів вантажопідйомністю 6-16 тонн

Загальні обсяги продажів автомобілів малої вантажопідйомності (6-16 тонн) на європейському ринку впали в 2018 році трохи нижче 52 000 одиниць. У цьому сегменті частина компанії DAF складає 9,0% ринку. DAF є лідером на ринку автомобілів малої вантажопідйомності в Великобританії (32,0%) та Ірландії (18,2%).

Подальше зростання за межами Європейського союзу

Компанія DAF продала 8700 вантажних автомобілів за межами Європейського союзу. З виходом нового покоління вантажних автомобілів DAF екологічного стандарту Euro 6 DAF вдалося зміцнити свої позиції лідера ринку в Тайвані. Частина компанії DAF також збільшилася в Ізраїлі, Білорусі та ПАР, а в Індонезії компанія продала рекордну кількість вантажних автомобілів. Почався збір моделей CF на заводі PACCAR в австралійському місті Бейсуотер.
Компанія DAF також продала майже 3 500 двигунів PACCAR провідним виробникам міських і туристичних автобусів та спеціалізованих транспортних засобів по всьому світу. Крім того, в 2018 році компанія здійснила перші поставки двигунів в Сінгапур і М'янму.

"DAF прагне до подальшого зростання"

"У 2018 року ми, у співпраці з нашими професійними дилерськими центрами, створили міцну основу для майбутнього зростання, - розповідає Річард Зінк, член Ради директорів, відповідальний за маркетинг і продажі. - Наші клієнти високо цінують наші вантажні автомобілі за їх надійність, низькі експлуатаційні витрати і високий рівень комфорту. Завдяки цим перевагам, нам вдалося залучити в минулому році багато нових клієнтів - від малих підприємств до великих міжнародних автопарків - і, таким чином, збільшити свою частку на ринку з 15,3 до 16,6%. Ми дуже пишаємося тим, що DAF є лідером на європейському ринку тягачів. Ми маємо намір домогтися того ж на ринку спеціалізованих транспортних засобів. Адже, у нас є правильне рішення для будь-якого транспортного рішення".

Рекордні обсяги виробництва

Щоб задовольнити високий попит на вантажні автомобілі, компанія DAF випустила в 2018 році рекордну кількість автомобілів малої, середньої і великої вантажопідйомності. Загальні обсяги виробництва перевищили 67 000 одиниць техніки, що на 10,1% більше, ніж у минулому році. За оцінками компанії DAF, у 2019 році ринок автомобілів великої вантажопідйомності залишатиметься стабільним, а обсяги продажів складуть від 290 000 до 320 000 одиниць.










Знайди найближчого дилера DAF