Середа, 13 червня, 2018 | Ейндховен

500 ВАНТАЖІВОК DAF XF ДЛЯ Girteka Logistics


Завантажити

Провідна європейська транспортна компанія Girteka Logistics замовила 500 автомобілів DAF XF для міжнародних перевезень комплектних вантажів. "Високо оцінивши виняткові показники надійності, безпеки і паливної економічності DAF, ми вирішили розширити і додати в свій автопарк 500 автомобілів XF. Більшість з них буде введено в експлуатацію з липня по жовтень 2018 року, - коментує Міндаугас Райла, президент Girteka Logistics. - Ці нові вантажні автомобілі DAF - частина нашого плану щодо подальшого розширення бізнесу в Європі ".

З моменту свого заснування в середині дев'яностих Girteka Logistics пройшла довгий шлях, трансформуючись в одну з провідних транспортних компаній в Європі зі спеціалізацією на міжнародних перевезеннях комплектних вантажів (Full Truck Load - FTL). В даний час автопарк Girteka Logistics налічує більше 4400 вантажних автомобілів та 4700 причепів. У компанії Girteka Logistics працює понад 9000 професійних водіїв вантажних автомобілів.

Рішення, засноване на дослідженні ринку

"Рішення на користь топових моделей DAF XF було прийнято за результатами комплексного дослідження ринку, - додає Міндаугас Райла. - Щоб утримувати позиції в ряду елітних вантажоперевізників, нам необхідний преміальний продукт з мінімальними експлуатаційними витратами і, крім іцього, з мінімальною витратою палива. Також, Girteka Logistics прагне дбати про навколишнє середовище. Компанія DAF перевершила всі наші очікування по показнику рівня викидів CO2, випустивши нову лінійку XF - новий еталон паливної економічності. У той же час ми хочемо забезпечити максимальний комфорт для наших водіїв, тому ми вибрали версії XF з розкішними кабінами Space Cab і Super Space Cab ".

Максимальна паливна економічність

500 автомобілів DAF XF Girteka Logistics будуть комплектуватися двигуном PACCAR MX-13 12,9 л (365 кВт / 480 к.с. 2500 Нм вже при 900 об / хв) і нової автоматичною коробкою передач TraXon. Ці вантажівки оснащені новітніми бортовими системами, такими як круїз-контроль з функцією прогнозування, перемикання передач з функцією прогнозування, попередження про покидання смуги руху, AEBS і попередження при лобовому зіткненні. DAF Driver Performance Assistant, а також розширена система DAF Eco Roll допоможуть водієві досягти мінімальної витрати палива. Для максимального збільшення терміну безперервної експлуатації Girteka Logistics вибрала комплектацію з інтервалами обслуговування до 200 000 км.

Широке визнання автомобілів DAF

"Той факт, що провідні вантажоперевізники, такі як Girteka Logistics, вибирають новий DAF XF - кращий вантажний автомобіль 2018 року в світі (International Truck of the Year 2018) - це важливе підтвердження якості, надійності, ефективності і комфорту наших автомобілів, - додає Президент DAF Trucks Престон Фейт. - Крім того, це говорить про високий клас нашої великої дилерської мережі в Європі ".

Більше інформації на www.girteka.eu

Знайди найближчого дилера DAF