П'ятниця, 26 червня, 2020 | Eindhoven

ЙОГО ВЕЛИЧНІСТЬ КОРОЛЬ ВІЛЛЕМ – ОЛЕКСАНДР ВІДВІДУЄ DAF TRUCKS


Завантажити

У четвер, 25 червня, його величність король Віллем-Олександр завітав на завод DAF у Ейндховені з робочим візитом. Візит відбувся у рамках впливу пандемії COVID-19 на автомобільну індустрію. Після короткого екскурсу від президента DAF Гаррі Уолтерса, король поспілкувався із рядом працівників заводу.

Attachment MS-0018-20 King_Willem-Alexander_visits_DAF_Trucks 1A.jpg

Робочий візит до Ейндховена розпочався з Nedschroef, компанії, що виробляє кріплення, механізми та інструменти зокрема, серед інших, і для DAF. Надалі король відвідав виробничі потужності DAF, де був проінформований про вплив кризи та відновлення виробничого процесу. Розмова із працівниками заводу вантажних автомобілів DAF зосереджувалась на коригуваннях, які були внесені у процес виробництва, та вплив, який вони мали на щоденну діяльність працівників.

Attachment MS-0018-20 King_Willem-Alexander_visits_DAF_Trucks 2A.jpg

Наприкінці свого робочого візиту Король прийняв участь у круглому столі - з високопосадовими фігурами нідерландської автомобільної промисловості - щодо наслідків кризи, спричиненої COVID-19, для сектора загалом. Учасники обговорили заводи-виробників, котрі вимушені були різко закритись та, після внесення усіх необхідних коригувань у робочий процес, відновили виробництво.

Attachment MS-0018-20 King_Willem-Alexander_visits_DAF_Trucks 4A.jpg

«Для нас велика честь вітати короля Віллема-Олександра на DAF Trucks. Ми дуже цінуємо його інтерес та стурбованість", - сказав Гаррі Уолтерс. «Зокрема, це - заслужене визнання для наших працівників, які за останні декілька місяців зробили величезний внесок у створення робочого середовища, в якому ми можемо безпечно та у здоровий спосіб продовжувати виробництво наших неймовірних вантажних автомобілів, повністю дотримуючись діючих вказівок. Це те, чим ми дуже пишаємось! " 

Знайди найближчого дилера DAF