Завантажити:

Субота, 20 квітня, 2024 | Eindhoven

НЕЩОДАВНО ВІДРЕМОНТОВАНИЙ МУЗЕЙ DAF ОФІЦІЙНО ВІДКРИТО


З превеликим інтересом з боку суспільства, у присутності майже всіх 160 музейних волонтерів, професор Пітер ван Волленховен офіційно відкрив нещодавно відремонтований музей DAF в Ейндховені. Пан ван Волленховен є членом голландської королівської родини, яка завжди мала особливі зв'язки з DAF.

DAF New XF For Primafrio

Професор Пітер ван Волленховен проводить офіційне відкриття.

 За рік музей DAF відвідують майже 60 000 відвідувачів, тож, згідно з дослідженнями TripAdvisor, це робить його одним з найпопулярніших музеїв в області Ейндховена та найпопулярнішим музеєм міста. Не збираючись спочивати на лаврах, музей DAF стає ще більш манливою цікавинкою – останні вісімнадцять місяців там велись роботи з реконструкції та модернізації; музей має на меті збільшити кількість відвідувачів до 80 000 на рік.

Attachment MS-0018-19 02_Opening_DAF_Museum.jpg

Приголомшливе розширення

Коли ви заходите в «новий» музей, перше, що ви помічаєте – це абсолютно нова зона входу, відремонтований ресторан, новий магазин сувенірів та свіжий, сучасний вигляд усіх цих місць. Однак найбільша зміна стає очевидною лише після входу у виставковий простір - додано абсолютно нове крило, що забезпечує більше 1100 квадратних метрів простору. 

«Це фантастичне розширення дало нам ще більше місця для кращого висвітлення визначних подій з багатої історії DAF», - каже Марк Ван Доорн, президент Фонду друзів музею DAF та онук засновника DAF Хаба Ван Доорн. «Це також означає, що тепер ми можемо простежити історію DAF прямо до наших днів, що дозволяє нам підкреслити важливість сучасного транспорту, а також продемонструвати новітні розробки в цій галузі, наприклад, в галузі технології двигунів». «Van Doorne’s Aanhangwagen Fabriek», пізніше відома як «Van Doorne’s Automobiel Fabriek» завжди славилась своїми інноваційними рішеннями. Ці рішення представлені у вражаючій серії трейлерів, легкових та вантажних автомобілів, які представлені в музеї DAF.»

Attachment MS-0018-19 03_Opening_DAF_Museum_panorama.jpg

Офіційне відкриття

Музей був офіційно відкритий у п’ятницю, 8 листопада 2019 року, професором Пітером ван Волленховеном, який прибув до музею DAF в унікальній DAF Pony. Було виготовлено лише 15 таких вантажівок – та, на якій приїхав професор, належала голландській королівській родині.

Attachment MS-0018-19 04_Opening_DAF_Museum_panorama.jpg

Сердечна подяка волонтерам

«Я впевнений, що мій дід Хаб та його брат Вім Ван Доорн були б неймовірно горді, якби вони могли побачити, чого ми досягли у новому музеї DAF», - каже Марк Ван Доорн, президент Фонду друзів музею DAF. «Ми невимовно вдячні нашим більш ніж 160 волонтерам – а це здебільшого ентузіасти і колишні співробітники DAF – без яких ми не змогли б зробити це оновлення, і які переконалися, що в музеї все знаходиться на місці і що ми готові приймати відвідувачів кожного дня».

Attachment MS-0018-19 05_Opening_DAF_Museum_panorama.jpg

Щоб відсвяткувати офіційне відкриття нового музею DAF, у п’ятницю 22 листопада, у суботу 23 листопада та у неділю 24 листопада будуть проводитись дні відкритих дверей. У ці дні будуть знижені ціни відвідування (6 євро для дорослих та 3 євро для дітей у віці до 15 років). Більше інформації можна знайти на веб-сайті www.dafmuseum.nl або на сторінці музею у Facebook.

Опис фото 1 і 2 Пан професор Пітер ван Волленховен, член голландської королівської родини, провів офіційне відкриття нового музею DAF у п’ятницю, 8 листопада.

Опис фото 3, 4 та 5 Повністю оновлений музей DAF був розширений, додавши собі більше 1100 квадратних метрів додаткової площі, так що його різноманітна колекція відтепер демонструється найкращим чином.

Знайди найближчого дилера DAF