Завантажити:

Вівторок, 23 квітня, 2024 | Ейндховен

Зміни в складі правління DAF Trucks


Президент DAF Trucks Престон Фейт займе пост виконавчого Віце-президента PACCAR. Директор з продажу DAF в Європі Гаррі Уолтерс займе пост Президента DAF Trucks і Віце-президента PACCAR.

Престон Фейт призначений виконавчим Віце-президентом PACCAR.
DAF New XF For Primafrio

Престон Фейт (Preston Feight) працює в компанії PACCAR протягом 20 років. Останні займані ним посади - Віце-президент PACCAR і Президент DAF Trucks. На новій посаді він відповідатиме за DAF Trucks і PACCAR Parts в головному офісі PACCAR в Сіетлі. Престон займав посади директора з планування випуску продукції, головного інженера, заступника генерального директора з продажу та маркетингу, а в 2015 році був призначений на посаду генерального директора Kenworth Trucks.

Він закінчив Університет Північної Арізони (зі ступенем бакалавра машинобудування) і Університет Колорадо (зі ступенем магістра машинобудування), а також є зареєстрованим дипломованим інженером. У 2017 році Престон Фейт займав пост голови Ради з комерційних автомобілів Європейської асоціації виробників автомобілів (ACEA).

Harry Wolters
Гаррі Уолтерс призначений Президентом
DAF Trucks і Віце-президентом PACCAR.

Гаррі Уолтерс (Harry Wolters) працює в PACCAR 22 роки, останньою займаною ним посадою був пост директора по продажах в Європі. Протягом своєї кар'єри в DAF він виконував функції контролера складання вантажівок, керівника відділу логістичних інновацій, керівника відділу логістичних операцій, керівника складального підприємства вантажівок в Ейндховені, керівника відділу кадрів і операційного директора. Гаррі Уолтерс закінчив Університет Ейндховена (зі ступенем магістра в області організації бізнесу), а також був слухачем програми підготовки керівників в Стенфордському університеті в 2017 році.

Зміни вступлять в силу 1 вересня.


Знайди найближчого дилера DAF