Вівторок, 18 грудня, 2018 |

DAF LF ЗНОВУ ВИЗНАНО "КРАЩОЮ ВАНТАЖІВКОЮ АВТОПАРКУ"


Завантажити

Другий рік поспіль лідер в сегменті вантажівок для дистрибуції - DAF LF, удостоєний премії «Краща вантажівка року», що присуджується в рамках британського конкурсу Commercial Fleet Awards. Уже вп'яте за цей рік DAF отримав найвище схвалення на Європейському ринку. 

Незважаючи на жорстку конкуренцію, модель DAF LF здобула перемогу завдяки своїй універсальності, надійності, привабливості для власників автопарків та високому рівню післяпродажного обслуговування DAF. Члени жюрі обгрунтували вибір наступним чином: "Модель LF зберегла свій титул, оскільки провідні автопарки знову обрали її фаворитом. Універсальність вантажівки LF в умовах міста - є визначальним фактором, а простора кабіна і комфорт керування забезпечують відмінні відгуки водіїв. Потужна підтримка від DAF, надійність та низькі експлуатаційні витрати - разом формують неперевершену комплексну пропозицію".

Вантажні автомобілі DAF XF і DAF CF раніше отримали титул «Краща Міжнародна Вантажівка 2018 року», а також визнані Кращим Вантажним Автомобілем в Польщі, Словаччині, Словенії та Північній Ірландії.

"Ми пишаємося, що здобули чергову перемогу у змаганні з гідними конкурентами", - зазначив Річард Зінк (Richard Zink), член Ради директорів і керівник підрозділу маркетингу та продажів DAF Trucks. - "Модель LF підтвердила звання кращої вантажівки у своєму сегменті".

Знайди найближчого дилера DAF