Понеділок, 28 грудня, 2020 | Eindhoven

1300 АВТОМОБІЛІВ DAF XF 480 SUPER SPACE CAB ДЛЯ PRIMAFRIO GROUP


Завантажити

Провідна іспанська транспортна компанія Primafrio Group високо оцінила виняткову надійність і економний розхід пального автомобілів DAF та зробила чергове велике замовлення на 1300 вантажівок XF 480 Super Space Cab. Поставки будуть здійснюватися за узгодженим графіком до кінця 2023 року. Перша партія з 400-х автомобілів вже введена в експлуатацію Primafrio та здійснює маршрути Європою.

Primafrio Group була заснована на початку 60-х років і сьогодні є однією з лідерів європейської транспортної галузі, спеціалізуючись на перевезеннях охолоджених і заморожених продуктів та товарів преміальної цінової категорії. Головний офіс Primafrio Group знаходиться в Мурсії. Також у компанії є філії в Андалусії, Каталонії, Країні Басків і Лісабоні, а також у Франції та Німеччині. Компанія має в своєму розпорядженні сучасні кондиціонуючі складські приміщення і пропонує клієнтам широкий спектр висококваліфікованих логістичних послуг. Автопарк Primafrio Group до кінця 2020 року нараховує 900 автомобілів DAF.

"Видатна надійність"

"Перший контракт на поставку 1000 автомобілів DAF для Primafrio Group був укладений в 2016 році, і вже у наступному році до автопарку нашої компанії надійшло перших 300 вантажівок. Практика показала, що саме ці автомобілі - справжній взірець надійності, економічності та комфорту, - коментує Хосе Естебан Конеса, генеральний директор Primafrio. - Нове замовлення – це частина нашого плану по оновленню автопарку, що дозволить нам отримати в своє розпорядження найбільш новітні та високотехнологічні автомобілі ".

"Підвищення рентабельності вантажоперевезень"

"Це нове замовлення допоможе зміцнити нашу професійну співпрацю з DAF, - додає Хосе Естебан Конеса. - 1300 вантажівок DAF XF 480 Super Space Cab дозволять нам збільшити прибутковість і ефективність наших маршрутів. Крім того, ми доб'ємося зниження викидів CO2 для автопарку Primafrio Group завдяки використанню економічних тягачів XF. DAF XF повністю відповідає філософії нашого бізнесу: це дуже надійна вантажівка, що гарантує поставки в терміни, а також забезпечує безпеку та комфорт для наших водіїв".

Вища оцінка

"Той факт, що провідні транспортні компанії, такі як Primafrio Group, вибирають DAF XF на основі власного досвіду та довгострокової експлуатації - це найвища оцінка надійності, ефективності і комфорту наших автомобілів, - додає Річард Цинк, директор з маркетингу та продажу і член ради директорів DAF Trucks. - Крім того, це замовлення підкреслює загальну позитивну тенденцію на ринку: відновлення попиту на автомобільний транспорт. Ми раді можливості підтримати транспортну галузь пропозицією високоякісних вантажівок ".

Знайди найближчого дилера DAF