Вівторок, 21 грудня, 2021 | DAF Trucks N.V.

НА ЗАВОДІ LEYLAND TRUCKS ВИПУЩЕНИЙ ПІВМІЛЬЙОННИЙ АВТОМОБІЛЬ


Завантажити

Leyland Trucks, британський виробник однієї з серій вантажівок DAF, святкує випуск 500 000-го автомобіля. Ювілейний 16-тонний LF 210 було передано компанії «Minoli» на спеціальній церемонії, що проходила на заводі DAF.

DAF LF 210 - перша з чотирьох нових вантажівок для «Minoli» - провідний імпортер і дистриб'ютор італійської керамічної плитки. Два автомобілі комплектуються двигуном PACCAR PX-5 210 к.с. та пневматичною задньою підвіскою для перевезення керамічної продукції вищого гатунку. «Minoli» зі штаб-квартирою та центром дистрибуції в Оксфорді та офісами та шоурумами в Лондоні вже майже 40 років купує автомобілі ексклюзивно у компанії DAF.

DAF LF — найпопулярніший вантажний автомобіль для регіональних перевезень у Великій Британії

Ось уже кілька десятиліть компанія «Minoli» вибирає продукцію DAF у лондонського дилера HTC Group і отримує надійні та потужні автомобілі, спеціально створені у точній відповідності до мінливих вимог експлуатації.

Збільшений попит на продукцію «Minoli», прагнення до постійного підвищення ефективності та узгоджені зусилля, щодо скорочення викидів вимагали постійного циклу інвестицій у розширення та модернізацію автопарку. 

З урахуванням нового замовлення парк компанії «Minoli» налічуватиме 14 вантажних автомобілів DAF. Вибір на користь LF, найпопулярнішого у Великій Британії вантажного автомобіля для регіональних перевезень, пояснюється найкращою в класі вантажопідйомністю та комфортом водія, а також видатною керованістю та неперевершеною маневреністю.

Зроблено у Британії

«Ми, як компанія і як сім'я, були задоволені запрошенням на урочисту церемонію в Leyland Trucks на честь такої важливої події в історії компанії», - коментує Джонатан Мінолі. «Ми пишаємося тим, що наші вантажівки зібрані у Великій Британії, і із задоволенням підтримуємо британську промисловість. Ми вже майже 40 років є постійним клієнтом DAF, і наші відносини з брендом будуються на якості та надійності, завдяки яким ми, у свою чергу, ефективно обслуговуємо наших власних клієнтів день у день і рік у рік!».

Завод у Лейланді був збудований у 1979 році, а повний запуск виробництва відбувся у 1980 році. Сьогодні Leyland Trucks займає територію 86 акрів, а площа критих заводських приміщень становить 93 000 квадратних метрів. Штат компанії налічує 1000 осіб, у тому числі кілька співробітників у четвертому та п'ятому поколінні. В даний час модельний ряд автомобілів включає серії LF, CF і XF, а також нове покоління найкращих автомобілів 2022 XF, XG і XG + - «International Truck of the Year 2022».

Знайди найближчого дилера DAF