Завантажити:

Субота, 20 квітня, 2024 |

МІЖНАРОДНЕ ВИЗНАННЯ ЗА "ВИДАТНИЙ ДИЗАЙН ТА ІННОВАЦІЇ"


Модельні лінійки DAF CF і XF отримали престижну міжнародну нагороду Good Design Awards за "видатний дизайн та інновації". Нагороду в номінації "Дизайн продукту" в автомобільній і транспортній галузі присуджує журі, до складу якого входить не менше 55 членів австралійської організації Good Design Award. Нові серії DAF CF і XF були представлені на австралійському ринку у березні.

 

DAF New XF For Primafrio

Щорічна нагорода Good Design Awards являється однією з найстаріших і найпрестижніших міжнародних нагород за дизайн та інновації. Вона присуджується з 1958 року. Вантажівки нового покоління DAF LF, CF і XF були удостоєні цілої низки нагород по всьому світу, з моменту виходу на ринок. У їх числі звання міжнародної вантажівки року "International Truck of the Year", кращої вантажівки автопарку "Fleet Truck of the Year", найекологічнішої вантажівки року "Green Truck of the Year" і, звісно, кращої вантажівки для будівництва "Construction Truck of the Year".

Позитивний вплив на бізнес і навколишнє середовище

Журі премії Good Design Awards високо оцінили моделі DAF CF і XF: "Вони створили новий еталон стилю, функціональності, безпеки, екологічності та ефективності. Інноваційний підхід дозволив розробити концепцію вантажного автомобіля, яка враховує інтереси кінцевого користувача, бізнесу та навколишнього середовища. Ця концепція являє собою продуману комбінацію аеродинамічного стильного дизайну і вдосконалених ключових компонентів силової передачі, завдяки яким досягається зменшення впливу на навколишнє середовище і, в той же час, підвищення експлуатаційних характеристик автомобіля".

Досконалість і витонченість

Дизайн внутрішнього простору кабіни нагадує салон легкового автомобіля, і на думку журі: "Це додає вантажівці витонченості та вишуканості. Автомобіль демонструє продуману ергономічну організацію внутрішнього простору, можливості індивідуальних налаштувань, використання міцних і довговічних матеріалів і чудову шумо- і віброізоляцію (NVH). Ці всі якості забезпечують максимальний комфорт для водіїв".

Старанна робота і відданість справі

Річард Зінк, директор з продажу та маркетингу у DAF Trucks і член ради директорів, прокоментував це: "Нагорода Good Design Award - це не просто знак досконалого дизайну. Для DAF Trucks-це визнання старанної роботи і відданості справі, спрямованих на підвищення прибутковості бізнесу наших клієнтів з одного боку і на створення більш комфортних умов для роботи водіїв з іншого".

Рекордні 835 учасників

Вручення міжнародної нагороди Good Design Awards в 2020 році привернуло рекордну кількість учасників - в ході відбору номінантів було оцінено 835 проектів. Додаткову інформацію про Good Design можна знайти на сайті www.good-design.org.

Знайди найближчого дилера DAF