П'ятниця, 15 січня, 2021 | Eindhoven

У ТАЙВАНІ ВИПУЩЕНИЙ 10000-ИЙ ТЯГАЧ DAF


Завантажити

У місті Даду в Тайвані з конвеєру зійшов 10000-ий тягач DAF. З моменту випуску 5000-го автомобіля пройшло всього три роки. DAF залишається беззаперечним лідером на тайванському ринку вантажних автомобілів неазіатських брендів - з часткою продажів майже 37% в сегменті вантажівок масою від 12 тонн. Очікується, що успішний ріст в Тайвані продовжиться завдяки недавньому запуску нової серії вантажних автомобілів Euro 6.

Починаючи з 2005 року, кожного тижня з заводів DAF Trucks в Ейндховені і Лейланді в Тайвань відправляються компоненти для вантажівок популярних серій LF і CF. За їх складання в Тайвані відповідає партнер Formosa Plastics Group. Сучасна виробнича лінія в день випускає по п'ять-шість автомобілів DAF. Всі автомобілі оснащуються надзвичайно надійними та ефективними двигунами PACCAR класу Euro 6.

Високоякісні вантажівки

"Кожна вантажівка DAF, що зібрана в Тайвані, демонструє також високу якість, що і вантажівки, вироблені в Нідерландах і Великобританії, - заявляє Ян ван Кейлен, директор DAF з продажу, відповідальний за глобальні ринки. - 10000-им тягачем DAF, що був випущений в Тайвані, став тягач CF 480 для транспортування гравію і бетону ".

"Автомобілі не мають собі рівних"

Чжи-Юн Цю, генеральний директор Yong Yuan Transport Corporation, замовив 10000-ий тайванський тягач DAF, приймаючи своє рішення на 15-річному позитивному досвіді співпраці з брендом DAF. "Наш змішаний парк складається близько з 300 вантажівок. Кілька років тому я вирішив, що кожен наш новий автомобіль повинен бути від компанії DAF.  Оскільки, ці автомобілі не мають собі рівних з погляду витрат палива, надійності і безпеки. Крім того, DAF пропонує неперевершений рівень обслуговування та технічної підтримки від регіональної дилерської мережі ".

"Ми піднімаємо планку ще вище"

"Дійсно, чудова надійність DAF, низькі витрати на кілометр і високий рівень комфорту водія стали еталоном в галузі, - пояснює Сейко Чен, голова ради директорів Formosa Plastics Transportation Corporation і старший віце-президент групи Formosa Plastics. - А тепер з виходом новітніх моделей DAF Euro 6, ми піднімаємо планку ще вище. Крім того, для цих чудових вантажівок діє високоефективна служба підтримки і сервіс поставки запчастин через щільну мережу офіційних дилерів DAF і сервісних станцій по всій країні ".

"Висловлюємо захоплення команді"

"Ми щиро пишаємося нашим партнерством з групою Formosa Plastics", - стверджує Річард Зінк, директор з маркетингу та продажу і член ради директорів DAF Trucks. - В рамках цієї співпраці ми будуємо фантастичні вантажівки, які високо цінуються на ринку завдяки своїм характеристикам та якості виготовлення. Ми захоплюємося відданістю та професіоналізмом, з якими команда Formosa Plastics Group виготовляє преміальні вантажівки серії LF і CF ".

Знайди найближчого дилера DAF