П'ятниця, 23 липня, 2021 | DAF Trucks N.V.

ПРОДАНО ПЕРШІ 1000 НОВИХ ВАНТАЖІВОК DAF НОВОГО ПОКОЛІННЯ


Завантажити

Менше ніж за місяць після офіційного запуску, DAF отримав понад 1000 замовлень від клієнтів на вантажівки нового покоління XF, XG та XG +. Абсолютно нова серія транспортних засобів для міжнародних перевезень стартуватиме у виробництво в жовтні і встановлюватиме нові стандарти ефективності, безпеки та комфорту водія.

У середу, 9 червня, DAF представив нове покоління XF, XG і XG +, перші вантажівки на ринку, що повністю скористалися новими європейськими нормами, щодо маси та розмірів. Ці легкі кабіни вантажівок будуть довшими, щоб досягати наступних рівнів ефективності, безпеки та комфорту водія.

Такі функції, як оптимальний радіус, конічна конструкція кабіни, вигнуте вітрове скло та 16-сантиметрове подовження попереду, призвели до провідної в галузі аеродинаміки. Це сприяє вражаючому покращенню ефективності використання пального до 10%, з аналогічним зменшенням викидів CO2. Неперевершена безпека досягається завдяки надзвичайно низьким лініям вікна та вікна з видом на бордюр для чудового прямого огляду, а також такими функціями, як нова система цифрового бачення DAF та кутовий огляд DAF. Поворотне сидіння, повністю цифрова панель приладів, комфортне ліжко та освітлення салону, не кажучи вже про надзвичайний внутрішній простір (12,5 м3 для XG +), усе це забезпечує неперевершений комфорт водія.

Крім того, DAF нового покоління являє собою абсолютно нову платформу, готову до альтернативних акумуляторних електричних та водневих силових установок, що зараз розробляються в DAF.

«Ніколи в нашій понад 90-річній історії не було так швидко досягнуто межі з понад 1000 замовлень після офіційного запуску, - за словами Річарда Зінка, директора з маркетингу та продажу і член ради директорів DAF Trucks – Особливість полягає у тому, що нове покоління DAF увійде у виробництво лише у жовтні, і більшість наших клієнтів ще не мали можливості побачити наші чудові вантажівки в реальному житті. Це свідчить про те, що ми розпочали майбутнє, створивши серію революційних вантажівок, які справді змінюють гру, з точки зору ефективності, безпеки та комфорту водія».

Знайди найближчого дилера DAF