Понеділок, 22 червня, 2020 | DAF Trucks N.V.

КОМПАНІЯ RENEWI, ЩО ЗАЙМАЄТЬСЯ ПЕРЕРОБКОЮ ВІДХОДІВ, ЗАМОВЛЯЄ ЩЕ 200 ВАНТАЖІВОК DAF


Завантажити

Провідна компанія з утилізації відходів Renewi недавно отримала перші автомобілі – партія з 200 вантажівок DAF для використання в регіоні Бенілюкс. Будучи міжнародною компанією з переробки відходів, Renevi прагне ще більше знизити вплив своєї діяльності на навколишнє середовище, шляхом модернізації свого автопарку. На додаток до низької вартості володіння, новим інноваційними технологіями та довгостроковими партнерськими відносинами, компанія Renewi вибрала DAF завдяки гнучкості конфігурацій шасі. Також компанія DAF поставила компанії Renewi 250 вантажних автомобілів вісімнадцять місяців тому.

200 вантажних автомобілів DAF CF з нового замовлення будуть поставлені в нідерландські та бельгійські філії компанії Renewi. В замовлення входять 193 шасі з різними надбудовами. Велика кількість шасі обладнана ззаду завантажувальним бункером і системою ущільнення, але в замовлення також входять шасі, оснащені скіповим навантажувачем або системою з крюковим краном для спорожнення підземних контейнерів, що розташовані, безпосередньо, за кабіною. Останній з описаних вантажних автомобілів оснащений 10-тонної передньою віссю, яка забезпечує додаткову вантажопідйомність. Завершує замовлення партія з 7-ми тягачів CF, що будуть використовуватися в країнах Бенілюкс з самоскидними причепами та причепами з рухомою підлогою для транспортування відходів.

Довгострокове партнерство

Renewi і DAF вже багато років покладаються на досвід один одного. Renewi надає DAF послуги з екологічного сортування відходів, а парк техніки з 2400 машин фірми з утилізації відходів складається, головним чином, з вантажівок, що випускаються компанією DAF. Керуючий директор Renewi Commercial Waste в Нідерландах Мейндерджан Ботман: "Як компанія, ми вважаємо, що дуже важливо мінімізувати розмір нашого власного "впливу на навколишнє середовище". Вантажівки DAF підтримують нас у прагненні до максимального скорочення викидів".

 

Знайди найближчого дилера DAF