П'ятниця, 31 травня, 2019 |

DAF Trucks Ukraine презентує на АГРО-2019 у Києві спеціальні акційні пропозиції


Завантажити

Компанія DAF Trucks Ukraine розробила спеціально для виставки AGRO-2019 у Києві з 4 по 7 червня акційну пропозицію для вимогливих клієнтів в українському агропромисловому сегменті.

На виставці в Києві будуть представлені три вантажівки, CF Euro 5, XF Euro 5 і XF Euro 6, які поставляються з потужним і перевіреним 13-літровим двигуном і будуть укомплектовані гідравлічним обладнанням, готовим до роботи.

Компанія DAF Trucks Ukraine сконфігурувала Agro DAF з урахуванням співвідношення ціна-якість, але не поступаючись якістю і без економії витрат шляхом видалення важливих опцій.

Всі наші Agro DAF будуть поставлятися стандартно з наступними опціями:

  • напівавтоматичною коробкою передач AS-Tronic та потужністю 320 кВТ(механічна коробка передач можлива);
  • гальмівною системою двигуна (MX Engine Brake);
  • системою допомоги при старті на підйомі (Hill Start Aid);
  • антибуксувальною системою (Anti Slip Reduction);
  • заднім мостом з механічним блокуванням диференціалу;
  • системою моніторингу навантаження на осі;
  • посиленим шасі;
  • потужними акумуляторами (230А);

Agro DAF укомплектовані гідравлічним комплектом, що поставляється компанією OMFB (Officina Meccanica Fratelli Bianchi) з Італії та є високоякісним продуктом на ринку у даній галузі.

Для виставки AGRO-2019 у Києві компанія DAF Trucks Ukraine запроваджує акцію з продажу та замовлень Agro DAF зроблених протягом червня та липня. У цей період акції DAF встановлюватиме на всі моделі Euro 5 гідравлічний комплект від OMFB, включаючи гідравлічне масло, безкоштовно. Ця пропозиція має споживчу вартість 2500 євро.

На виставці AGRO 2019 будуть презентуватись транспортні засоби Euro 5 від DAF Trucks Ukraine:

DAF CF85 - повна специфікація, включаючи гідравлічний комплект - 77 500 Євро DDP (готовий до використання, без додаткових витрат, ціна діє тільки для замовлень, зроблених у червні та липні або при наявності)

DAF XF105 - повна специфікація, включаючи гідравлічний комплект - 83 000 Євро DDP (готовий до використання, без додаткових витрат, ціна діє тільки для замовлень, зроблених у червні та липні або при наявності)

Компанія DAF Trucks Ukraine на виставці AGRO-2019 також презентуватиме Agro DAF XF Euro 6. Цей XF обладнаний новою кабіною і прогресивною технологією Euro 6 від DAF.

Команда DAF Trucks Ukraine буде рада Вас бачити на AGRO-2019 з 4 по 7 червня в Києві, щоб обговорити, де ми можемо бути вашим найкращим бізнес-партнером у галузі. Також, з DAF Trucks Ukraine можна зв'язатися безпосередньо та відвідати наш веб-сайт www.daf.ua.

Знайди найближчого дилера DAF