Завантажити:

Субота, 16 березня, 2024 | Eindhoven | DAF Trucks N.V.

DAF ПРЕДСТАВЛЯЄ CF ELECTRIC З ЗБІЛЬШЕНИМ ЗАСПАСОМ ХОДУ


DAF Trucks робить наступний крок у розвитку електроприводних автомобілів, збільшуючи запас ходу DAF CF Electric з технологією VDL e-power до 200 кілометрів. Крім того, випуск нового покоління акумуляторних батарей дозволив знизити загальну масу на 700 кг і відповідно збільшити вантажопідйомність.

DAF New XF For Primafrio

DAF є лідером у розробці, та у продажі повністю електроприводних вантажних автомобілів. Експлуатаційні випробування перших моделей CF Electric почалися вже в 2018 році за участю клієнтів з Німеччини та Нідерландів. За результатами цих випробувань в минулому році були відкрито продажі другого покоління електроприводних автомобілів, оснащених новим програмним забезпеченням та новою панеллю приладів.

Тягачі і жорсткі шасі

DAF CF Electric ідеально підходить для роботи в зонах з забороною на викиди і для безшумного використання в міських районах, в тому числі для виконання спільних завдань доставки вантажів, постачання супермаркетів і вивезення сміття. В даний час DAF пропонує CF Electric в двох версіях: тягач 4x2 (GCW: 37 тонн) і шасі 6x2 з керованою підтримуючої віссю для максимальної маневреності (GVW: 28 тонн).

Перевірена і надійна технологія

Нові автомобілі CF Electric створені на базі перевірених та надійних технологій минулих поколінь і гарантують максимальний комфорт та простоту експлуатації. Корисним нововведенням став блок літій-іонних акумуляторних батарей ємністю 350 кВт./год. (ефективна ємність 315 кВт./год.). Зокрема підвищення потужності, новий блок став легше на цілих 700 кг. Таке зниження маси безпосередньо відзначилось на збільшенні вантажопідйомності.

Температура акумуляторної батареї підтримується в діапазоні від 25 до 40 градусів Цельсія незалежно від погодних умов, що забезпечує довговічність і постійний рівень продуктивності.

500 електроприводних кілометрів на день

Завдяки збільшенню ємності АКБ - без зміни його розмірів - CF Electric тепер має запас ходу більше 200 кілометрів, що вдвічі більше, ніж у попередніх поколінь. Повна зарядка акумуляторної батареї зазвичай займає близько 75 хвилин при використанні зарядної станції потужністю 250 кВт.

Підзарядка акумуляторів під час вантажно-розвантажувальних робіт або під час перерви водія дозволяє DAF CF Electric проїжджати в день до 500 кілометрів повністю за рахунок електроприводу. Це дуже вигідно з точки зору продуктивності і ефективності автомобіля.

Спеціальні рекомендації з придбання та використання

Використання електроприводних автомобілів вимагає особливого підходу з боку клієнта. Саме тому DAF пропонує в допомогу своїм клієнтам покращені моделі планування маршрутів за допомогою яких можливо розробити найбільш ефективну схему експлуатації автомобіля, включаючи корисні поради по розумному плануванні графіку зарядки АКБ. Також DAF пропонує консультації - за участю постачальників обладнання, в тому числі VDL - з питань оптимальної організації інфраструктури зарядних станцій.

Продажі у вересні

Автомобілі CF Electric зі збільшеним запасом ходу в Європі надійдуть у продаж у вересні. Початок поставок заплановано на перші місяці 2021 року.

"Важливий крок вперед"

"Завдяки збільшенню запасу ходу новий CF Electric зміцнить наші позиції на передовій розвитку технологій електроприводних транспорту, - коментує Рон Борсбум, виконавчий директор DAF з розробки продукції. - Ця вантажівка створена у відповідь на зростаючий попит на поліпшення якості повітря в наших містах і зниження викидів CO2. 500 електроприводних кілометрів на день - цього вже достатньо, для того щоб серйозно зацікавити компанії вантажоперевезень ".

DAF CF Electric | тягач FT - Технічні характеристики

Шасі 4x2

Колісна база 380 сантиметрів

Маса тягача 9000 кг

Електродвигун 210 кВт

Крутний момент 2000 Нм

Ємність акумуляторів 350 кВт / год (ефективна ємність 315)

Запас ходу повністю зарядженого автомобіля до 220 км

Швидка зарядка акумуляторної батареї, а 75 хвилин (при 250 кВт)


DAF CF Electric | шасі FAN - Технічні характеристики

Шасі 6x2, підтримуюча вісь

Колісна база 380/420/460/480 сантиметрів

Маса жорсткого шасі 10200 кг

Електродвигун 210 кВт

Крутний момент 2000 Нм

Ємність акумуляторів 350 кВт / год (ефективна ємність 315)

Запас ходу повністю зарядженого автомобіля до 220 км

Швидка зарядка акумуляторної батареї, а 75 хвилин (при 250 кВт) 

Attachment MS-0023-20 DAF_CF_Electric_Extended_e-Range_RigidA.jpg

Знайди найближчого дилера DAF