Понеділок, 9 липня, 2018 | Ейндховен

Конфігуратор автомобілів DAF: кращий в галузі


Завантажити

Компанія DAF Trucks встановила новий стандарт в створенні ідеального вантажівки в мережі Інтернет. Новий 3D Конфігуратор вантажівок DAF демонструє всі доступні конфігурації осей і варіанти кабін з усіма можливими заводськими опціями - і все це в 3D. Дані сконфигурированного автомобіля можна передати безпосередньо дилеру і виробникові кузова, таким чином скоротивши час виконання замовлення і забезпечивши максимальну ефективність.

Дані, використані для 3D Конфігуратора вантажівок DAF, доступні в мережі Інтернет з оригінальних вихідних файлів DAF. Це означає, що вони на 100% точні. Це унікальне явище в автомобільній індустрії.

Всі доступні версії і опції
3D Конфігуратор вантажівок DAF дозволяє складати онлайн конфігурацію оптимального вантажівки для кожної області застосування. Дві, три або чотири осі, з одинарним або подвійним приводом, керовані і підтримують, кабіни Day, Sleeper або сверхпросторная Space і Super Space Cab - будь-яку комбінацію шасі і автомобіля можна скласти online. Більш того, в програмі є можливість додавання будь-яких заводських опцій. Крім того, 3D Конфігуратор вантажівок DAF враховує точне розташування компонентів, таких як паливні баки, блоки додаткової обробки відпрацьованих газів і відсіки АКБ.

Миттєва перевірка
Віртуальний автомобіль можна повертати на 360 градусів в процесі вибору комплектації онлайн, що дозволяє відразу визначити, наскільки оптимально для конкретної області застосування і потенційної надбудови підібрані шасі, кабіна і додаткове обладнання. Це особливо цінно для виробників кузовів, які можуть відразу проконтролювати оптимальне розташування потрібних компонентів. 3D Конфігуратор вантажівок DAF дозволяє передавати повну комплектацію автомобіля безпосередньо виробнику кузова.

Підтримка від дилера
Якщо потрібна допомога, дилер DAF, звичайно, буде радий взяти участь в створенні комплектації автомобіля. Клієнт також може відправити обрану конфігурацію безпосередньо дилеру DAF, щоб отримати вигідне комерційну пропозицію.

Доступно в усіх країнах Європи
Новий 3D DAF Truck Configurator доступний на всіх європейських веб-сайтах DAF.

Знайди найближчого дилера DAF