Завантажити:

Субота, 20 квітня, 2024 |

DAF XF БУВ ВИЗНАНИМ КРАЩИМ ВАНТАЖНИМ АВТОМОБІЛЕМ 2018 РОКУ В Польщі


За титул Кращого Вантажного Автомобіля в 2018 році до DAF XF проголосували читачі польського транспортного журналу «Polski Traker». Найпопулярніша модель вантажівка DAF була обрана за елегантний дизайн, передові технології, безпеку і неперевершений комфорт для водія.

DAF New XF For Primafrio

Титул Кращого Вантажного Автомобіля року від журналу «Polski Traker» є найважливішим підтвердженням визнання польської автомобільної індустрії. Вантажівки DAF отримували нагороду в 1998, 1999, 2006, 2007 і 2014 роках. Таким чином, в 2018 році компанія DAF стала 6-ти разовим володарем титулу Кращий Вантажний Автомобіль року за версією журналу «Polski Traker».

Визнання інноваційних рішень

Численні інноваційні рішення і найкраща в галузі транспортна ефективність стали основними причинами, за якими новий DAF XF отримав титул Кращого Вантажного Автомобіля року в Польщі. Нова трансмісія, покращену аеродинаміка, зменшення маси та інші оптимізаційні рішення уможливили скорочення витрати палива на 7%. На додаток, новий дизайн кабіни і еталонний комфорт для водія були високо оцінені читачами «PolskiTraker».

Визнання стабільного успіху на ринку

Олександр Глусем, шеф-редактор видання «Polski Traker» і член журі Міжнародного конкурсу Вантажний Автомобіль року прокоментував: «Новий DAF XF характеризується значними змінами практично у всіх областях, важливих як для операторів, так і для водіїв». Транспортні компанії оцінили значну економію палива, в той час як водії хвалять непередаваний комфорт. На додаток: цей титул - підтвердження міцного успіху марки в Польщі, де DAF є лідером ринку.

Цінне визнання

«Це визнання дуже цінне для нас, оскільки ми отримали його від власників і водіїв наших вантажівок», - заявив Річард Зік, член Правління, Директор з маркетингу та продажів компанії DAF. Я в захваті від того, що DAF XF був визнаний найбільш бажаною  далекомагістральною вантажівкою. Отримання звання Вантажний Автомобіль Року в Польщі - це ще й важливе визнання відданій і професійній дилерській мережі, яку супроводжує вантажівка-переможець кращим сервісним обслуговуванням в галузі ».

 

Знайди найближчого дилера DAF