Вівторок, 27 листопада, 2018 | Ейндховен l DAF Trucks N.V.

Ще 1.500 вантажівок DAF XF для Girteka Logistics


Завантажити

За підсумками неперевершеного досвіду роботи, провідна європейська транспортна компанія Girteka Logistics замовила наступні 1 500 вантажівок DAF XF. На початку цього року компанія Girteka Logistics отримала перші 500 тягачів DAF XF.


«Вантажні автомобілі DAF показали себе навіть краще, ніж очікувалося», - сказав Едвардас Лячовічіус, генеральний директор компанії Girteka Logistics. "Вони надзвичайно надійні, забезпечують неперевершену ефективність палива та є дуже зручними для наших водіїв. За допомогою цих 1500 нових вантажних автомобілів DAF ми можемо продовжувати будувати план для подальшого розширення нашого бізнесу по всій Європі ".

З моменту свого заснування в середині 90-х років, компанія Girteka Logistics з штаб-квартирою у Вільнюсі, Литва, перетворилася на провідну європейську транспортну компанію. ЇЇ сучасний парк складається з понад 5600 вантажних автомобілів, 5800 причепів та більше 13 000 працівників.

DAF XF: перевершує очікування

"Перед тим як прийняти рішення про замовлення першої партії з 500 тягачів DAF XF ми ретельно вивчили пропозиції на ринку, - додав Едвардас Ляховічюс.  "У повсякденній практиці транспортні засоби навіть перевершують наші високі очікування у кожному аспекті. Не тільки з точки зору бізнесу, але й з точки зору водіїв, які люблять високу комфортну кабіну  і відмінні ходові характеристики. Ми прагнемо до того, щоб забезпечити зниження викидів CO2. Вантажівки DAF підтримують наші зусилля, встановлюючи високий стандарт паливної ефективності, а це безпосередньо впливає на скорочення викидів CO2      

Найвища паливна ощадливість 

1500 DAF XF Girteka Logistics обладнані 12,9-літровим мотором PACCAR MX-13 (365 кВт / 480 к.с.) у поєднанні з новою автоматичною коробкою передач TraXon. Вантажні автомобілі оснащені найсучаснішими технологіями на борту, включаючи круїз контроль з функцією прогнозування, прогнозоване перемикання передач, система попередження при покиданні смуги руху, попередження при фронтальному зіткненні та системою екстренного гальмування. Для максимального часу роботи компанія Girteka Logistics вирішила встановити збільшені інтервали обслуговування не менше ніж 200 000 кілометрів.

Вантажівки DAF заслужили загальне визнання

"Ми дуже раді, що провідний транспортний оператор Girteka Logistics знову вибрав новий DAF XF – Міжнародна вантажівка року 2018 - щоб ще більше розширити свій вражаючий парк", - сказав Річард Цінк, член Правління та директор з маркетингу та продажів. "Той факт, що рішення компанії Girteka Logistics було засновано на позитивному досвіді експлуатації вантажівок DAF XF, підтверджує їх видатні характеристики, а саме якість виготовлення, надійність, ефективність і комфорт водія. Крім того, нове замовлення є визнанням заслуг нашої професійної дилерської мережі в Європі".

Знайди найближчого дилера DAF