Середа, 18 грудня, 2019 |

DAF CITY TURN ASSIST ПІДВИЩУЄ БЕЗПЕКУ РУХУ У МІСТІ


Завантажити

З метою підвищення безпеки найбільш незахищених учасників дорожнього руху в містах DAF Trucks випустила систему DAF City Turn Assist, як заводська опція для тягачів 4x2 FT і 6x2 FTP. Ця система виконує функцію контролю сліпих зон і вже є доступна для замовлення. DAF City Turn Assist також поставляється окремо для післяпродажного встановлення.

Attachment MS-0022-19 02_DAF_City_Turn_Assist.jpg

Захисна система DAF City Turn Assist попереджає водія візуально та звуковим сигналом, якщо в сліпій зоні збоку автомобіля знаходяться інші учасники дорожнього руху: пішоходи, велосипедисти, автомобілі, мотоцикли і т.д.. Система моніторингу попереджає про небезпеку не тільки при русі в місті з низькою швидкістю, але і при виявленні інших транспортних засобів на сусідній смузі в момент перестроювання або звуження дороги, коли автомобіль рухається з високою швидкістю.

DAF City Turn Assist використовує радіолокаційну технологію для гарантії ефективного виявлення об'єктів, навіть в умовах поганої видимості. З боку другого водія на задньому підкрильнику або поруч з ним встановлюється один радар ближньої дії. Його міцна конструкція розрахована на найважчі умови експлуатації.

Attachment MS-0022-19 03_ DAF_City_Turn_Assist_Interior.jpg

Попередження з'являється на спеціальному світлодіодному індикаторі, розташованому на передній стійці з боку другого водія, поруч з боковим дзеркалом. При включенні покажчика правого повороту також можуть подаватися звукові попередження. Заводська опція DAF City Turn Assist включає встановлення всієї системи (блок радара, дисплей і тп.).

DAF City Turn Assist може встановлюватися в якості додаткового обладнання на тягачі Euro 6 4x2 FT і 6x2 FTP з двигунами MX-11 і MX-13, а також на CF Electric. Для моделей CF і XF з правостороннім рульовим управлінням компанія DAF вже пропонує додаткові системи камер та датчиків, розроблені для захисту учасників дорожнього руху, відповідно до регіональних і нормативними вимогами, які діють у Великобританії і Ірландії.

Знайди найближчого дилера DAF