Завантажити:

Вівторок, 23 квітня, 2024 |

НОВІ DAF CF І XF: КРАЩІ ВАНТАЖНІ АВТОМОБІЛІ 2018 РОКУ В СЛОВЕНІЇ


Редактори та читачі словенських журналів "Transport & Logistika" и "Mehanik in Voznik", присвячені вантажним автомобілям, вантажоперевезенням та авторемонтам, проголосували за присвоєння новим моделям DAF CF і DAF XF звання кращих вантажних автомобілів 2018 року (Slovenian Truck of the Year 2018). Обидвом серіям були присвоєнні нагороди за інноваційні та економічні двигуни та трансмісії, а також за неперевершенний рівень комфорту для водія.

DAF New XF For Primafrio

Раніше нові моделі DAF CF і XF вже були названі кращими автомобілями року (International Truck of the Year 2018) в листопаді минулого року на виставці Solutrans, а також в минулому місяці не церемонії вручення нагороди "Polish Truck of the Year 2018" в Польщі.


"Висока паливна економічність"


Словенська нагорода була вручена за результатами масштабного опитування редакторів і читачів "Transport & Logistika" і "Mahanik in Voznik". У звіті про голосування йдеться: "DAF CF і XF задають напрямок розвитку всієї галузі виробництва вантажних автомобілів із застосуванням високотехнологічних інноваційних рішень, строго орієнтованих на максимальний комерційний прибуток для власника і високий комфорт для водія. Комбінація абсолютно нових двигунів PACCAR MX з коробкою передач TraXon і задніми мостами DAF власного виробництва дозволила створити виключно економічний автомобіль з чудовими ходовими якостями ".


Висока оцінка

"Ми дуже раді тому, що словенські експерти визнали нові моделі DAF CF і XF кращими рішеннями для регіональних і далеких перевезень, - заявляє Гаррі Волтерс, член ради директорів DAF Trucks і директор з продажу в Європі. - Це ще раз підкреслює наше прагнення створювати кращі автомобілі в галузі і для операторів, і для водіїв ".

DAF-CF-XF-TRUCK-OF-THE-YEAR-2018


Титр

Журналісти та читачі словенських журналів з вантажних автомобілів, транспорту та технічного обслуговування проголосували за новий DAF CF і XF як "Slovenian Truck of the Year 2018"..




Знайди найближчого дилера DAF