Середа, 28 лютого, 2024 | Eindhoven

165 ТЯГАЧІВ DAF XG ДЛЯ ПЕРЕВІЗНИКА HOYER


Завантажити

HOYER, світовий лідер на ринку логістичних рішень для наливних вантажів, додає до свого автопарку 165 тягачів DAF XG 480 4x2. Вантажівки будуть доставлені найближчими місяцями і використовуватимуться для транспортування вантажів по всій Європі. Усі автомобілі оснащені повним набором новітніх вдосконалених систем допомоги водію (ADAS) від DAF.

Заснована у 1946 році в місті Гамбург (Німеччина), компанія HOYER на сьогодні є лідером світового ринку логістичних рішень для наливних вантажів і має представництва на всіх континентах. Компанія пропонує індивідуальні рішення для своїх клієнтів у різних галузях, серед яких газова, харчова, нафтова та хімічна промисловість. HOYER має представництва в більш ніж 100 країнах. Для автомобільних перевезень компанія користується парком з понад 1200 вантажівок і понад 1700 напівпричепів, значна частина яких є продукцією DAF.

«Безпечна та екологічна вантажівка»
Нові тягачі будуть розміщені в Німеччині, Нідерландах та Польщі і працюватимуть по всій Європі. Рудольф Шумахер, керівник відділу управління автопарком в Європі групи HOYER, радий, що компанія частково оновлює автопарк високоефективними вантажівками DAF XG, які вже здобули визнання серед експертів галузі. «Ці надійні вантажівки оснащені новітніми та найсучаснішими системами безпеки, а також забезпечують комфорт для наших водіїв. Нам важливо, що ці транспортні засоби можуть працювати на альтернативному паливі HVO, оскільки HOYER прагне до більш сталого майбутнього і покладає особливу увагу на дбайливе ставлення до майбутнього планети. Використання HVO знижує викиди вуглецю до 90%. Завдяки цій новій серії вантажівок DAF ми забезпечимо винятковий сервіс для наших клієнтів у найкращому вигляді»

«Найвищий рівень обслуговування клієнтів»
«Вже багато років поспіль DAF є основним постачальником HOYER. Для нас велика честь, що цей світовий лідер високоякісних транспортних рішень вибрав нашу серію DAF XG, щоб забезпечити своєчасну доставку вантажів для своїх клієнтів», - заявив Барт Босманс, директор з маркетингу та продажів та член ради директорів DAF Trucks. «Ми пропонуємо найбільш ефективні, безпечні та комфортні вантажівки на ринку, а також прагнемо обслуговувати клієнтів на найвищому рівні. Нам приємно бачити, що HOYER це визнає».

Знайди найближчого дилера DAF