Понеділок, 1 березня, 2021 | Eindhoven

DAF ОТРИМУЄ ВЕЛИКЕ ЗАМОВЛЕННЯ ВІД БЕЛЬГІЙСЬКИХ ЗБРОЙНИХ СИЛ


Завантажити

Компанія DAF отримала велике замовлення від збройних сил Бельгії. Замовлення включає поставку й обслуговування 879 повнопривідних військових вантажівок CF Military. Перші поставки заплановані на 2022 рік; в повному обсязі замовлення буде виконано у 2025 році

Замовлення на 879 військових вантажівок CF Military включає 636 2-х вісних автомобілів з повним приводом 4х4. Ці автомобілі будуть використовуватися для перевезення звичайних вантажів. Крім цього, компанія DAF поставить 243 вантажівки з 4-ма осями і повним приводом 8x8 для різних сфер застосування (самоскиди, контейнеровози та крани).

Неперевершені позашляхові характеристики

У роботі над військовими вантажівками CF Military компанія DAF тісно співпрацює з відомим чеським виробником TATRA Trucks. В рамках цієї співпраці була розроблена унікальна концепція шасі з незалежною підвіскою і першокласною силовою лінією, що інтегрована в центральний трубчастий корпус. Таке рішення забезпечує неперевершені позашляхові характеристики CF Military і винятковий комфорт водія, навіть при русі по самій важкодоступній місцевості.

Вантажівки будуть оснащені двигунами PACCAR MX-11 (4x4) і MX-13 (8x8) обсягом 10,8 і 12,9 л. і потужністю від 300 кВт/410 к.с. до 340 кВт/460 к.с.

Компанія DAF вибрала HIAB в якості постачальника всіх підйомних систем з гаком та навантажувальних кранів і VS-Mont в якості постачальника самоскидних кузовів. Вантажні кузови будуть виготовлятись компанією Porgest. В цілому 352 військових вантажівок CF Military будуть оснащені сучасною кабіною з балістичним захистом від TATRA Defense Systems. 

Кабіни, виготовлені в Бельгії

Виробництво кабін військових вантажівок CF Military буде здійснюватися на заводі DAF в Вестерло, Бельгія. Двигуни поставлятимуться із заводу DAF в Ейндховені, Нідерланди. Шасі будуть випущені на заводі TATRA в Чехії. 

Обслуговування у дилерів DAF 

Всі роботи з обслуговування військових вантажівок CF Military для збройних сил Бельгії буде виконувати професійна дилерська мережа DAF з 27 сервісних центрів в Бельгії та понад 1100 центрів по всьому світу. Постійна наявність запчастин для глобальної дилерської організації DAF забезпечується PACCAR Parts. 

"Ми дуже пишаємося тим, що отримали це престижне замовлення від бельгійських збройних сил, - коментує президент DAF Trucks Гаррі Уолтерс. - Оскільки, наш ультрасучасний завод з виготовлення кабін і мостів розташований в Вестерло, ми розглядаємо Бельгію, як наш домашній ринок, що робить це замовлення особливо цінним для нас. Серія CF Military - це ряд унікальних вантажівок, які допоможуть збройним силам нести свою відповідальну службу при будь-яких обставинах".

Знайди найближчого дилера DAF