Вівторок, 29 червня, 2021 | Eindhoven | DAF Trucks N.V.

ВАНТАЖІВКИ DAF НОВОГО ПОКОЛІННЯ ОЖИВАЮТЬ У ЦИФРОВОМУ СЕРЕДОВИЩІ


Завантажити

DAF Trucks оживив XF, XG та XG+ нового покоління на екранах комп'ютерів та мобільних пристроїв, завдяки приголомшливому додатку доповненої реальності і програмою повного віртуального занурення - вперше в галузі. Обидві програми відображають гасло нового покоління DAF "Зробіть крок у майбутнє".

Завдяки інтерактивному додатку доповненої реальності New Generation DAF, який можна завантажити в магазинах Google Play і Apple, ви зможете розглянути всі деталі нових XF, XG і XG + на дисплеї будь-якого мобільного пристрою. За допомогою камери мобільного телефону або планшета, програмне забезпечення може перенести вантажівку в будь-яке місце. Поставити його на стіл, на паркове місце чи навіть у вітальню. Після цього користувачі зможуть оглянути вантажівку з будь-якого ракурсу, зсередини і зовні, а також дізнатися про всі деталі та функції, не встаючи зі стільця. 

Віртуальне керування автомобілем 

Спільно з додатком New Generation DAF була запущена інтерактивне середовище з ефектом присутності DAF Virtual Experience, що вельми переконливо моделює свій фізичний аналог, який знаходиться в центрі DAF Experience Center в Ейндховені. Віртуальний простір пропонує користувачам шоурум, презентації, чат і навіть можливість зареєструватися на віртуальну поїздку на XG і XG + нового покоління. Також гості можуть відвідати музей DAF і віртуальний інтернет-магазин. Протягом року будуть додані й інші функції. 

Attachment MS-0010-21 New-Generation-DAF-trucks-come-alive-digitally-01 (002).png

Відкрийте для себе нові можливості

Головним об'єктом Virtual Experience є шоурум "Зробіть крок в майбутнє". Тут відвідувачі можуть ближче познайомитися з XF, XG та XG + нового покоління, дізнатися про деякі важливі функції, які роблять нову серію вантажівок по-справжньому революційним відкриттям. 

Надсучасна ігрове середовище

Річард Цинк, директор з маркетингу та продажу: "DAF Virtual Experience адаптована для роботи на будь-яких пристроях - стаціонарних і мобільних. Це швидкий додаток, що дозволяє не тільки переглянути готовий відеоряд, а й перейнятися атмосферою надсучасного ігрового простору та візуалізації. Додаток New Generation DAF і віртуальне середовище DAF Virtual Experience є частиною комплексного запуску нового покоління вантажних автомобілів і в той же час частиною нового покоління цифрової комунікації ".


Веб-сайт:

virtualexperience.daf.com

Google Play Store:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.daf.app.ar2021

Apple App Store:

https://apps.apple.com/us/app/new-generation-daf/id1558461306


Attachment MS-0010-21 New-Generation-DAF-trucks-come-alive-digitally-04 (002).png          Attachment MS-0010-21 New-Generation-DAF-trucks-come-alive-digitally-05.jpg

Знайди найближчого дилера DAF