П'ятниця, 4 червня, 2021 | НК "Експоцентр України" (ВДНГ)

ЗУСТРІНЕМОСЬ НА "АГРО - 2021"!


Завантажити

В рамках найбільшої агропромислової виставки в Україні та Східній Європі – AGRO 2021 команда DAF TTRUCKS UKRAINE з великим задоволенням  запрошує Вас відвідати виставковий майданчик DAF Trucks – D113, де вашій увазі будуть представлені найкращі рішення для транспортування сільськогосподарської продукції - DAF CF 480  та XF 480 з новою трансмісією класу Euro 5.


AGRO DAF CF 480  має на 10% нижчий розхід пального ніж попередня модель CF84.460, ця економія реалізувалась завдяки новому двигуну MX-13, коробці TraXon та нижчому передатному відношенню заднього моста. Крім цього нова кабіна має кращу аеродинаміку та додатковий захист двигуна, що робить його менш вразливим.

Модель DAF XF 480 Euro 5 окрім 10% економії пального має більшу кабіну, з двома спальними місцями. Дана специфікація має стандартний кліренс та два паливних баки, що чудово підходить для перевезень по Україні.

Завітайте на виставковий майданчик DAF Trucks і наші професійні представники ознайомлять Вас з ексклюзивними пропозиціями, нададуть вичерпну консультацію та поможуть підібрати модель, що оптимально відповідатиме Вашим потребам.


08 - 11 червня 2021 року, виставковий центр НК "Експоцентр України"(ВДНГ), стенд DAF – D113 –  ми радо зустрінемо та подаруємо Вам незабутню атмосферу!

 map_agro.jpg

Бережіть себе та до зустрічі на AGRO 2021!

Знайди найближчого дилера DAF