Завантажити:

Четвер, 25 квітня, 2024 | Eindhoven | DAF Trucks N.V.

DAF ПРЕСТАВЛЯЄ ЗАРЯДНІ СТАНЦІЇ ДЛЯ ЕЛЕКТРОПРИВОДНИХ АВТОМОБІЛІВ


Голландский виробник вантажних автомобілів представляє серію зарядних станцій PACCAR для електроприводних автомобілів.

DAF New XF For Primafrio

DAF Trucks представляє універсальний асортимент високотехнологічних рішень для зарядки акумуляторних батарей передових моделей LF Electric і CF Electric, а також інших комерційних електромобілів, враховуючи фургони.

DAF Trucks пропонує повний асортимент стаціонарних зарядних станцій з рівнем потужності від 20 кВт до 360 кВт. Крім того, для забезпечення максимальної гнучкості будуть доступні мобільні зарядні пристрої потужністю від 24 кВт до 40 кВт.

Асортимент зарядних пристроїв для всіх електромобілів

Зарядні пристрої PACCAR потужністю від 20 кВт до 50 кВт забезпечать щоденну експлуатацію автомобіля з можливістю зарядки у вечірній або нічний час.

Зарядні пристрої PACCAR потужністю 120 кВт і 180 кВт будуть призначені для швидкої зарядки і ідеально підійдуть для автопарків електроприводних автомобілів, експлуатованих на кількох маршрутах або в кілька змін. Блок потужністю 180 кВт забезпечить зарядку більшості типів вантажівок менш ніж за три години.

Найпотужніша версія - зарядний пристрій PACCAR з потужністю 350 кВт, швидке рішення, яке дозволить повністю зарядити автомобіль менш ніж за дві години або швидко зарядити два автомобіля одночасно.

Мобільні зарядні пристрої ідеально підійдуть для техдопомоги в дорозі і для установки в сервісних центрах, де потрібна максимальна гнучкість інфраструктури.

Бездоганний зв'язок

Інтеграція повністю електроприводних вантажівок DAF, зарядного обладнання та мережевого програмного забезпечення здійснюється компанією DAF і її партнерами з десятирічним досвідом розробки сучасних зарядних станцій.

"Простий перехід до електроприводу"

"Для роботи з повністю електропривідними вантажівками потрібен особливий підхід до планування та операцій, - стверджує Річард Зінк, директор з маркетингу та продажу DAF Trucks. - DAF допомагає своїм клієнтам максимально спростити цей процес. Ми завжди надаємо рекомендації, як досягти максимальної окупності інвестицій в ході щоденної експлуатації електроприводних вантажівок. А тепер ми пропонуємо нашим клієнтам зарядне обладнання преміум-класу, яке гарантує оптимальну інтеграцію між автомобілем і зарядною станцією".

Продажі через дилерські центри DAF і магазини TRP з дворічною гарантією

Клієнти зможуть придбати зарядні пристрої PACCAR у дилерів DAF і в магазинах TRP. На всю лінійку зарядних станцій для електромобілів буде діяти дворічна гарантія.


Знайди найближчого дилера DAF