П'ятниця, 1 квітня, 2022 | Eindhoven

DAF ПОСТАВИТЬ П’ЯТЬ ВАНТАЖІВОК CF ELECTRIC КОМПАНІЇ AMAZON - ВЕЛИКОБРИТАНІЯ


Завантажити

DAF поставить п’ять тягачів CF Electric компанії Амазон - Великобританія. Повністю електричні транспортні засоби, які мають загальну вагу 37 тонн кожен, і не продукують вихлопних газів,  приєднаються до парку автомобілів Амазон, що транспортують вантажі на середні відстані. П’ять вантажівок DAF CF Electric є першими електричними вантажівками для подорожей на середні відстані, які Амазон буде експлуатувати в Європі.

Ці автомобілі знаменують важливу віху на шляху до електрифікації автопарку Амазон в рамках Shipment Zero – цілі Amazon до 2030 року доставляти 50% поставок з нульовим викидом вуглекислого газу. П’ять електричних вантажівок замінять собою дизельні; в результаті до 100 000 миль транспорт проїде на відновлюваній електричній енергії, запобігаючи викиду близько 170 тон CO2.

«Ми раді, що DAF CF Electric приєднається до парку Amazon і підтримуватиме їхню прихильність Кліматичній запоруці (Climate Pledge)», — заявив директор з продажу DAF Trucks Елко ван Він. «Вантажівка DAF CF Electric є важливим для галузі кроком на шляху до перевезень на середні відстані без викидів вуглекислого газу. Вона була розроблена у відповідь на зростаючий попит на кращу якість повітря та зниження викидів CO2 у транспортному секторі. Завдяки розумному плануванню та швидкій зарядці CF Electric за добу може проїхати до 500 кілометрів. Це та цифра, з якою оператори дійсно можуть працювати».

«Amazon — одна з перших компаній у світі, яка випустила в дорогу електричні вантажівки», — сказав Джон Бумфрі, керівник Амазон - Великобританія. «Ми прагнемо до 2040 року зменшити викиди вуглецю до нуля, і для нас це важлива подія на шляху до декарбонізації нашої мережі транспортування, на шляху до того, щоб ми могли доставляти клієнтам більше замовлень, використовуючи транспортні засоби з нульовим викидом СО2».

Тягач DAF CF Electric

DAF CF Electric доступний у вигляді тягача 4x2 (загальна маса: 37 тон) і вантажівки з причепом на жорсткому шасі 6x2 (загальна маса: 28 тон) з керованою задньою віссю для максимальної маневреності. Електричний двигун потужністю 210 кВт (потужність 240 кВт) живиться від акумуляторної батареї ємністю 350 кВт/год (ефективна ємність 315 кВт/год). Повна зарядка за допомогою зарядної станції потужністю 250 кВт займає приблизно 75 хвилин.

Attachment MS-0005-22 01. DAF delivers five CF Electric trucks to Amazon UK.JPG

Знайди найближчого дилера DAF