Понеділок, 11 квітня, 2022 | UK

DAF NEW GENERATION XG⁺ НАЗВАНИЙ НАЙКРАЩИМ ДИЗЕЛЬНИМ ТЯГАЧЕМ ВЕЛИКОБРИТАНІЇ


Завантажити

DAF XG⁺ нового покоління здобув звання найкращого дизельного тягача "Best UK Diesel Tractor" на престижній церемонії Fleet News Awards 2022 у Великій Британії. В рамках цього ж заходу журі назвало DAF LF найкращим малотоннажним двовісним автомобілем із жорстким шасі («Best Two-axle Lightweight Rigid Truck»), а DAF CF найкращою вантажівкою із жорстким шасі («Best Rigid Truck»). Уже п'ятий рік продукція DAF Trucks стає володарем престижних нагород на Fleet News Awards.

Черговий успіх XG⁺ відбувся за нагородою «International Truck of the Year 2022» для серій DAF XF, XG та XG⁺ нового покоління, про вручення якої було оголошено в листопаді минулого року – і отриманими пізніше нагородами за найкращу вантажівку року в Португалії та Румунії.

Attachment MS-0006-22 02. DAF New Generation XG⁺ awarded Best UK Diesel Tractor.jpg

Журі конкурсу Fleet News Awards високо оцінило нове покоління DAF XG⁺. «Флагман DAF – це стильний, інноваційний та статусний трансортний засіб з найбільшою кабіною на ринку та з комфортними умовами для проживання водія. XG⁺ визначає новий стандарт на ринку тягачів. Автопарки користуються перевагами конкурентних експлуатаційних витрат та висококласною підтримкою DAF для забезпечення мінімального часу простою. Привабливість для водія та привабливість для автопарків становлять основу нашого успіху».

Найкраща вантажівка з жорстким шасі

Популярна серія вантажівок DAF CF для регіональних перевезень була відзначена нагородою, як найкращий вантажний автомобіль із жорстким шасі «Best Rigid Truck». За словами колегії суддів «CF – очевидний переможець у категорії великовантажних жорстких шасі. Ця серія пропонує найкраще комплексне рішення, яке відповідає всім потребам автопарків у всіх промислових секторах. Вантажівки CF мають безліч переваг; серед них надійність, вантажопідйомність, привабливість для водія, дилерська підтримка та мінімальні експлуатаційні витрати».

Краща малотоннажна вантажівка

Крім того, міський автомобіль DAF з неперевершеної серії LF здобув звання найкращого малотоннажного двовісного жорсткого шасі (Best Two-axle Lightweight Rigid Truck). «LF домінує на ринку 7,5-тонних вантажних автомобілів Великобританії, і легко зрозуміти чому: надійність, конкурентні ціни та найкраща підтримка дилерів у бізнесі дає автопаркам впевненість у виборі цієї вантажівки. Також вони мають ергономічний дизайн, створений спеціально для водія з місткою, добре обладнаною комфортабельною кабіною. Це перевірений вибір для всіх видів перевезень.

Лоренс Дрейк, керуючий директор DAF Trucks у Великій Британії, отримав нагороду від Дейва Джонса зі спонсорської організації Rivus Fleet Management Solutions. Лоренс додав: «Ми з гордістю приймаємо ці цінні нагороди. Визнання наших вантажівок підтверджує якість та надійність в основі всього модельного ряду DAF».

Знайди найближчого дилера DAF