Середа, 9 червня, 2021 | Eindhoven | DAF Trucks N.V.

DAF ПРЕДСТАВЛЯЄ МАЙБУТНЄ З НОВИМ ПОКОЛІННЯМ XF, XG ТА XG⁺


Завантажити

Компанія DAF представляє для європейського ринку новий рівень досконалості з нови поколінням вантажних автомобілів для магістральних перевезень. Компанія DAF повністю переглянула концепцію вантажного автомобіля, скориставшись перевагами нового європейського законодавства, що регламентує масу і габаритні розміри автомобілів. Нові XF, XG та XG + являють собою транспортні засоби на абсолютно новій платформі, розробленій з урахуванням майбутніх регламентів.


З моменту появи першого покоління в 1997 році, модель DAF XF займає лідируючі позиції і є джерелом позитивних емоцій для клієнтів і втіленням мрії для водіїв. В цілому було продано не менше 650 000 вантажівок XF. Ці автомобілі чудової якості забезпечують своїм власникам прибуткову експлуатацію більш ніж в 50 країнах по всьому світу. Різні покоління XF не раз удостоювалися нагороди як найкращий міжнародний вантажний автомобіль року - "International Truck of the Year".

XF нового покоління 

Сьогодні компанія DAF представляє нове покоління моделі XF. Її відрізняє принципово нова конструкція кабіни з подовженою на 160 мм передньою частиною, що забезпечує кращу в галузі аеродинаміку, максимальну енергоефективність і низький рівень викидів CO2. У нового покоління XF рівень підлоги кабіни на 75 мм нижче, ніж у попередника. Велике лобове скло в поєднанні з низькою лінією капота забезпечують розширений огляд спереду і кращі в галузі показники безпеки, особливо для пішоходів і велосипедистів. Висота кабіни нового покоління XF всередині салону становить від 1900 до 2075 мм в залежності від місця заміру.

Нове покоління XG і XG + 

Крім серії XF компанія DAF представляє, також, моделі XG і XG+, які задають стандарти вищого класу. При розробці цих моделей були максимально використані переваги нових регламентів по масі і габаритним розмірам вантажних автомобілів. Окрім подовженої на 160 мм передньої частини, обидві флагманські моделі мають збільшену на 330 мм задню частину кабіни, що забезпечує значний обсяг вільного простору для роботи, відпочинку та сну. Рівень підлоги кабіни XG і XG + на 125 мм вище, ніж у XF нового покоління. Практивно плоска підлога забезпечує оптимальну комбінацію: зручний доступ в кабіну з 3-ома сходинками, відмінну посадку і чудовий огляд для водія.

Внутрішній простір кабіни DAF XG має висоту не менше 1980-2105 мм, що, завдяки подовженню в задній частині, забезпечує значний додатковий простір.

Новий XG+ перевершує за показниками внутрішнього простору усі вантажні автомобілі, представлені на ринку. Дах вантажівки, також, додатково піднятий для досягнення вражаючої висоти всередині салону - 2 220 мм. XG+ - модель вищого класу DAF з неперевершеним рівнем комфорту і простору, яка не має аналогів у галузі. І все це в поєднанні з кращими показниками аеродинаміки і огляду спереду.

Привабливий та сучасний дизайн 

XF, XG та XG+ нового покоління відрізняє привабливий і виразний екстер'єр з характерною стильною конічною формою кабіни, щільно прилеглими панелями кузова, лобовим склом і дверима, що забезпечують чудову аеродинамічну ефективність.

Передня частина поєднує в собі привабливий дизайн і відповідає усім нормативним вимогам Європейського Союзу. Це дозволяє домогтися оптимальних аеродинамічних показників і кращої безпеки для пішоходів та велосипедистів.

Вантажівки нового покоління XF, XG та XG+ мають стильну решітку радіатора з хромованими вставками. Плашка з глянцевим логотипом, розташована над решіткою радіатора, доповнює преміальне сприйняття автомобіля. Повітрозабірник, вбудований в передню частину кабіни, являється доповненням до елегантного дизайну решітки радіатора, яка підкреслює подовжену передню частину кабіни.

Стильний і елегантний сталевий бампер має композитну оболонку і складається з трьох елементів, що забезпечують низькі витрати на ремонт в разі пошкодження. Ключовою особливістю дизайну є ефектні повністю світлодіодні фари з характерними денними ходовими вогнями і вбудованими ліхтарями освітлення поворотів, які створюють стильний образ і забезпечують безпрецедентний огляд в нічний час. Чудовий зовнішній вигляд вантажівки підсилюють витончені світлодіодні ліхтарі Skylights, доступні в стандартній комплектації для моделей XG і XG+.

Екстер'єр кабіни збоку не менш елегантний ніж екстер'єр кабіни спереду. Витончені плавні лінії додають автомобілю динамічності.

Фактори розвитку

Нове покоління DAF, яке повністю відповідає новим нормативним вимогам ЄС щодо маси та розмірів вантажних автомобілів, розроблялося з основною метою - створення нового галузевого стандарту ефективності, безпеки та комфорту водія, а також надійності і довговічності, якими славляться вантажні автомобілі DAF. 


Знайди найближчого дилера DAF