Понеділок, 5 червня, 2023 | Eindhoven

З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ЮВІЛЕЮ МИ ПЕРЕДАЛИ МУЗЕЮ ВАН ГОГА ВАНТАЖІВКУ МОДЕЛІ DAF LF ELECTRIC


Завантажити

Компанія DAF подарувала вантажівку LF Electric Музею Ван Гога в Амстердамі, який у 2023 році святкує своє 50-річчя. Ця електрична вантажівка DAF використовується для транспортування святкових предметів із Музею Ван Гога до шкіл і громад по всій території Нідерландів.


Музей Ван Гога відвідує щороку понад 1,5 мільйона відвідувачів з усього світу. Він був офіційно відкритий 2 червня 1973 року. Музей святкує своє 50-річчя серією виняткових виставок і святкових заходів.

"Картини Вінсента привносять колір у наше життя", — каже Емілі Горденкер, генеральний директор Музею Ван Гога. "Його мистецтво та погляд на життя надихають багатьох. Серед нас ще багато Вінсентів – тих, хто надихає оточуючих своїм талантом чи пристрастю. Або людей, які підтримують інших незважаючи ні на що. Було представлено багато чудових номінацій, і журі відібрало п’ятдесят переможців спеціального обмеженого тиражу репродукцій, які ми розігруємо".

Модель DAF LF Electric

Музей Ван Гога використовує електровантажівку DAF LF Electric для розповсюдження виняткової колекції видань музею Ван Гога – високоякісних 3D-репродукцій творів Ван Гога – та для інших рекламних заходів. Дизайн кузова вантажівки зображує частину всесвітньо відомої картини Ван Гога «Соняшники», а надбудова чудово обладнана всередині, де переможці можуть отримати свою картину Van Gogh Museum Edition в ідеальній обстановці.


«Ми пишаємося нашим партнерством з Музеєм Ван Гога»

«DAF є лідером в галузі екологічних рішень для дорожнього транспорту, — додає Харальд Зайдель, президент DAF Trucks. «Ми пропонуємо нашим клієнтам повний асортимент найсучасніших електровантажівок та надаємо найкращі у класі поради та послуги, в тому числі зарядні станції PACCAR та індивідуальне навчання водіїв. DAF дозволяє своїм клієнтам використовувати транспортні рішення з нульовим рівнем викидів для низки різних цілей, в тому числі регіональні перевезення, місцева дистрибуція та збір сміття".

Знайди найближчого дилера DAF