Понеділок, 24 липня, 2023 | Eindhoven

ЕЛЕКТРОВАНТАЖІВКА DAF LF ELECTRIC УСПІШНО ЗАВЕРШИЛА EV RALLY 2023


Завантажити

Довгі маршрути. Короткі відстані. Міські райони. Шосе та горбиста місцевість. DAF LF Electric ще раз довело свою експлуатаційну досконалість та надійність під час майже 2000-кілометрового EV Rally 2023 по Великій Британії та Ірландії. Компанія DAF Trucks щойно успішно завершила це 5-денне випробування разом із Сепех, британською технологічною організацією з дослідження стійкого транспорту.

Лондоні, потім у Единбурзі (Шотландія) та Белфасті (Північна Ірландія). Фінішна пряма була встановлена у столиці Ірландії - Дубліні.

Захід було організовано, щоб продемонструвати можливості повністю електричних транспортних засобів (EV) та проекти екологічно чистої енергії. Організатори ралі також хотіли наголосити на важливості загальнодоступної зарядної інфраструктури, яка може обслуговувати більші електромобілі, у тому числі вантажівки, такі як DAF LF, XD та XF Electric із запасом ходу до 500 кілометрів на одному заряді.

20 електровантажівок DAF LF Electric

19-тонна електровантажівка LF Electric команда DAF-Cenex була відряджена для участі в випробуванні акумуляторних електровантажівок (BETT) – 18-місячному дослідженні ефективності електромобілів у повсякденній експлуатації, проведеному урядом Великобританії. В випробуванні BETT беруть участь 20 електромобілів DAF LF, які зараз перебувають в експлуатації.

ЛФ РАЛЛИ 2.jpg

«Розширення зарядної інфраструктури»

«Ця подія засвідчила надзвичайні можливості нашого електричного вантажівки LF», — сказав Адам Беннетт, менеджер з електромобілів та сталого розвитку DAF Trucks UK. «DAF готовий до транспорту із нульовими викидами. Захід також наголосив на очевидній і актуальній потребі у спеціальній інфраструктурі для великих транспортних засобів по всій Європі. Незначна адаптація існуючих зарядних станцій могла б стати гарним першим кроком у покращенні доступу до вантажівок. Але лише спеціальна інфраструктура для вантажівок матиме бажане вплив на можливість прийняття електромобілів операторами. Ми показали, що наші вантажівки готові! Настав час для влади по всій Європі розширити зарядну інфраструктуру».

Про електровантажівку DAF LF Electric

Електровантажівка DAF LF Electric оснащена електродвигуном потужністю 260 кВт-год (250 кВт-год) 280 кілометрів, що більш ніж достатньо для обслуговування щоденних маршрутів, які зазвичай використовують для внутрішньоміських перевезень.

ЛФ РАЛЛИ.jpg

Знайди найближчого дилера DAF