Середа, 6 грудня, 2023 | Eindhoven

ВАНТАЖІВКА DAF XF 450 ОТРИМАЛА НАГОРОДУ ЗА ВНЕСОК У СТАЛИЙ РОЗВИТОК "EUROPEAN TRANSPORT AWARD FOR SUSTAINABILITY"


Завантажити

Компанія DAF Trucks отримала важливу нагороду "European Transport Award for Sustainability" (ETPN) за свою серію DAF XF нового покоління для далеких перевезень. Це визнання доповнює вражаючий список престижних нагород, які отримали вантажівки серії XF, серед яких є: "International Truck of the Year" (Міжнародна вантажівка року), "‘Green Truck" (Зелена вантажівка), "European Truck Challenge". Нагорода ETPN від німецької газети "Transport" є ще одним підтвердженням видатних якостей вантажівок серії XF.

Нагорода "European Transport Award for Sustainability" відзначає виробників комерційних автомобілів, які демонструють і підтримують відданість екологічним практикам. Газета "Transport" має на меті показати, що відповідальні та стійкі ініціативи можуть дуже добре поєднуватися з ефективністю та конкурентоспроможністю.

Найвища ефективність у своєму класі
Завдяки подовженій та високоаеродинамічній кабіні вантажівки DAF нового покоління встановили нові стандарти в сфері ефективності та екологічності, в результаті чого вантажівки DAF мають найнижче в класі споживання палива та AdBlue.Більш тривалі міжсервісні інтервали до 200 000 кілометрів, наднизький рівень мастила в корпусах осей для мінімізації втрат на внутрішнє тертя, низька вага вантажівки та інтелектуальні вдосконалені системи допомоги водієві, як-от круїз-контроль з функцією прогнозування роблять вантажівки ще більш ефективними.

Крім того, серія вантажівок DAF нового покоління пропонує неперевершений прямий і непрямий огляд у своїх сегментах, що гарантує найвищу безпеку для водія та інших учасників дорожнього руху. Компанія також встановлює нові стандарти комфорту водія, завдяки найбільш просторим та розкішним кабінам в галузі.

"Найбільш переконливий кандидат"
Крістін Харттманн, головний редактор журналу "Transport" та член журі, підкреслила важливість досягнень DAF у сфері ефективності, заявивши: "Дизельні вантажівки займають лідируючі позиції на ринку продажу. Тому важливо і правильно, щоб виробники продовжували підвищувати ефективність двигунів внутрішнього згоряння. Велика кількість сильних учасників у категорії "Вантажівки з двигуном внутрішнього згоряння" продемонстрували прихильність усіх виробників у цьому відношенні. Зрештою, однак, концепція дизайну вантажівки нового покоління DAF, втілена в DAF XF 450, явно була найбільш переконливою у виборі кандидата на отримання нагороди".

"Свідчення нашої відданості"
Барт Босманс, директор з маркетингу та продажів і член правління DAF: "Ми раді цьому важливому визнанню. Серія вантажівок DAF нового покоління є свідченням нашої прихильності до інновацій та сталого розвитку. Вантажівка XF 450 наочно демонструє величезні зусилля, які ми доклали до розробки найбільш паливноефективних вантажівок у галузі".

2.jpg

Знайди найближчого дилера DAF